Alweer vier weken in de top-100!

Het gaat goed met mijn roman Retour Baxley. Hij staat inmiddels al meer dan vier weken in de top-100 van de verkiezing van het belangrijkste boek. Ik ben hier hartstikke blij mee. Het boek schommelt een beetje tussen plaats 68 en 75. Ik wil iedereen bedanken die een stem heeft uitgebracht op mijn roman. Heb je dit nog niet gedaan? Je kunt nog steeds stemmen! Bezoek dan de website http://www.belangrijksteboek.nl en zoek op Retour Baxley.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s