Nieuws

Wat vinden lezers van Retour Baxley?

‘Vol nieuwsgierigheid ben ik begonnen aan je boek. Eigenlijk lees ik niet zo vaak. Maar na de eerste paar bladzijden zat ik volledig in je verhaal. Het bleef boeien en vragen om door te lezen… Kortom; ik heb het boek in vrijwel een adem uitgelezen!!! Wat kan jij schrijven zeg! En wat een gedetailleerde beschrijvingen, alsof je het zelf allemaal beleefd! Ook erg leuk om alle bekende plaatsen en omgevingen te beschrijven. Ik heb gelezen met momenten dat het kippenvel me op de armen stond en ook soms vloeide er een traan. Wat een intens boek zeg!!’

‘Ik heb je boek zojuist uitgelezen. Vond het erg mooi! Mooi hoe de verschillende verhaallijnen uiteindelijk samenkomen. Ik heb het binnen 3 dagen uitgelezen en dat wil wat zeggen!! Complimenten…’

‘Ik heb het boek aan mijn moeder gegeven en ze heeft het al uit gelezen. Ze vond het een erg mooi boek en heeft ook een traantje moeten weg pinken.’

‘De kerst was een mooie gelegenheid om jouw boek te lezen. En ik vond het een spannend boek. Knap bedacht en gedaan.’

‘Complimenten met je boek. Ik heb het met zeer veel plezier en geboeid gelezen. Interessante thema’s snijd je aan en leuk hoe die verschillende verhaallijnen toch nog bij elkaar komen. Vaak was ik zo geboeid aan het lezen dat ik vergat dat jij de schrijver was. “Hé, Asten wordt genoemd in het boek”. Maar dat was natuurlijk niet zo apart. Ik kijk nu al uit naar je volgende boek!’

‘Ik ben vanmiddag in het boek begonnen en ben inmiddels aangekomen op pagina 93. Ik kan het boek niet meer wegleggen. Ik wil weten wat er verder gaat gebeuren! Kei mooi geschreven en ik ben benieuwd naar de afloop…’

 

Advertentie