Wie is Stephan van Erp?

 

 

Stephan zw

Mijn naam is Stephan van Erp, vader van Hannah (12) en Wout (13), getrouwd met Saskia. We wonen in Asten. Hier ben ik geboren en getogen. Ik zoek toewijding. Dat heb ik altijd gezocht in mijn werk en hobby’s. Ik heb het gevonden in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, als adviseur in het sociale domein en als manager in de volkshuisvesting. Maar toewijding in het schrijven van boeken? Zeker weten! Het schrijven van mijn eerste roman Retour Baxley heeft me zoveel energie gegeven dat ik dit wil vasthouden. Ik geef serieus invulling aan het schrijverschap. Ik ben nieuwsgierig en wil leren en permanent beter worden. Zo start ik na deze zomer met een module aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Maar ook omdat ik wil groeien. Dat kenmerkt mij. Momenteel werk ik aan een tweede roman. De werktitel is ‘De Belofte’ en het manuscript zal naar verwachting eind van dit jaar gereed zijn.

Contact met Stephan?

retourbaxley@gmail.com

Advertentie